Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Hva får du om du krysser Rammstein og Kaptein Sabeltann?

with 7 comments

«Dritt», tenker sikkert du. Og det er neigu ikke så langt fra riktig svar. Det er kanskje noe tidlig å kåre årets dritteste plate allerede i mars, spesielt med tanke på at Insane Clown Posse har noe på trappene i august, men herre min hatt – Staal er noe forbanna ræl.

At de minner mistenkelig om det vulgære industriellmetallsirkuset Rammstein er kanskje ikke så rart, Staal oppstod tross alt i asken til tributebandet Rammsund, som spilte Rammstein-låter oversatt til nynorsk. I tillegg har de fått med seg soloartisten, Urørt-duden og Lene Alexandra-produsenten Vinter in Hollywood, uten at det ser ut til å ha tilført prosjektet noe positivt. Den insisterende liksomskumle Kaptein Sabeltann-hvesingen er heller ikke noe særlig trivelig å hvile ørene på. Jeg orker ikke snakke om det. Hør sjæl.

Written by bananbra

30/03/2012 kl. 22:27

7 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Feil, så jævlig feil!
  Med tanke på all søpla som blir produsert i dag og kalles musikk, kommer Staal som wünderbaum i en septiktank og presser møkka til veggs!
  Ja, det ligner på Rammstein, men hva så? Rammstein er jo like nådeløst tøffe som kistespiker, for fan, og Staal er da langt ifra de første som har lånt en god idé..
  If It’s not broken, don’t fix it, har jeg alltid blitt fortalt, men dog aldri klart å leve opp til. samma det, du skjønner poenget.
  Så min mening er følgende; hvis dette er så møkk, har jeg mine tvil om at du i det hele tatt er kvalifisert til å skrive anmeldelser, og bør da uansett ikke dra disse gutta ned i dritten.
  Kanskje du heller burde søke deg en ordentlig jobb i Nav eller en annen type kundeservice hvor du kan få bruk for innstillinga di.. bare et forslag.
  Og til slutt må jeg få gratulere med navnevalget på ditt supre lille e-krypinn.

  Ha en fortreffelig aften.
  -Robert

  robert

  31/03/2012 at 20:27

  • Hei Robert!

   Tar det like gjerne punktvis, jeg:
   – Du har rett i at musikk ikke nødvendigvis er dritt bare fordi det er tuftet på samme oppskrift som andre band har gjort seg bemerket gjennom. Det har jeg heller aldri skrevet. Inspirasjon og høflig «låning» er stort sett et positivt tilskudd til musikk så lenge det er gjort med litt finesse. Verre er det når en blander to tvilsomme musikalske elementer, i dette tilfellet Rammstein-kakofoni og Sabeltann-breking, til en smørje som høres langt verre ut enn inspirasjonskildene i utgangspunktet gjør hver for seg.
   – Jeg skriver ikke anmeldelser, og er milevis unna å ha det som levebrød. Hadde vært gøy, for all del, men så heldig er jeg ikke.
   – At du sammenlikner Staal med Wunder-Baum og fremstiller det som en god ting sier vel strengt tatt mer om deg enn noe annet.

   Takk for at du leste innlegget og kommenterte, selv om er uenig med meg når det gjelder Staal-skiva. Trivelig med tilbakemeldinger, uansett. Ha en fortreffelig aften sjæl!

   -Ida.

   bananbra

   02/04/2012 at 18:37

   • Nei, Ida, du må nok heller søke deg en ordentlig jobb i NAV.

    kevinpieter

    03/04/2012 at 00:28

 2. Enig med Robert der faktisk. Dette var mye fetere enn rammstein også

  Ken Stian

  01/04/2012 at 17:07

  • Jeg er ikke spesielt glad i Rammstein selv, men Rammstein på en god dag (eksempelvis «Engel», «Klavier», «Adios» og «Spieluhr») er langt bedre enn det Staal byr på i løpet av debutalbumet.

   bananbra

   02/04/2012 at 18:46

 3. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si.

  Horatio

  01/04/2012 at 19:17

 4. Hei!

  Kom over bloggen din i forbindelse med research for en kampanje, og ønsket derfor å ta kontakt med deg. Jeg jobber for goviral, som kort fortalt er en av de største distributørene av online video content. Vi jobber med merker som Nike, Sony, Samsung osv. Vi har en kampanje for øyeblikket som jeg tenkte kunne passe deg og bloggen din. Flott om du svarer på epost malene.balto@goviral.com, så kan jeg sende deg en preview av filmen og forklare konseptet nærmere :) Ser frem til å høre fra deg!

  Malene

  25/04/2012 at 16:37


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: