Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Terningkast 1: Secret Diary of a Call Girl

with 2 comments

Jeg har nettopp sett første episode av Secret Diary of a Call Girl, og det anbefaler jeg absolutt ingen andre å gjøre.

Ekle Billie Piper.

Slik ser hun ut, skjøga som kvinnfolk skal se opp til og mannfolk skal runke til.

Forferdelig dårlig skuespill, skrekkelig dialog og tretti minutter fulle av fler kleine øyeblikk enn i en hel sesong av «Torsdag kveld fra Nydalen» til sammen. For ikke å glemme de uhyre pinlige metaøyeblikkene, når hovedpersonen vender snuta mot kamera og forklarer publikum hvorfor hun smører glidemiddel på glufsa. Det er sånt som ville fått metamester Woody Allen til å vende seg i graven. Hvis han hadde vært død, altså.

Nå er ikke jeg hore sjæl, men det greiene her kunne ikke virket mer urealistisk om Tim Burton fargela det. Neida, jeg mener ikke at alle fremstillinger av prostitusjon skal være en ny Lilja 4-ever, men det får da være grenser. Den tydelig påtatte selvtilliten til hovedpersonen gir ikke inntrykk av en «sterk kvinne» slik folkene bak serien kanskje håper, men er snarere frastøtende.

Med minimalt av sympati for hovedkarakteren, og null sjarm å finne blant resten av persongalleriet, er det vanskelig å engasjere seg i de latterlige scenariene man tvinges gjennom i løpet av episoden. Det verste er likevel at de har valgt å plassere Billie Piper i hovedrollen og forventer at folk skal synes det er sexy. Jepp, Billie Piper, barnestjernen. Som i «why you gotta play that song so loud? Because we want to, because we want to»-Billie Piper. Som i «do you have a girlfriend? You’re looking real cool! Can I have your number? You don’t have nothing to lose«-Billie Piper. Som i eksen til TV-trollet Chris Evans. Når den brilleslangen av en Redenbacher er det eneste du kan tenke på i hver og én av de mange sexscenene er det bare å slå av fjernsynet, drekke seg full og vaske øynene med saltsyre. Akkurat som du gjorde da du så denne i 1998:

 

Terningkast: Terningkast 1

2 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Flott bilde du har valgt av Billie :)

  Horatio

  15/09/2011 at 07:50

  • Det er faktisk hovedbildet på Wikipedia, det eneste jeg fant i løpet av de tjue sekundene jeg gadd å lete som ikke har kinkig opphavsrett. Det er ikke min skyld at hun ser ut som den heksa hun er.

   bananbra

   15/09/2011 at 23:58


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: