Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Øyafestivalen 2011: En t-skjortekavalkade

with 2 comments

Øyafestivalen pleier å ha særdeles trivelige festivalskjorter, ofte med kunstneriske tolkninger av bandnavn som små figurer i store collager. I år har jeg så langt vært altfor opptatt av Tiger-boden og bandmerchen til å rusle innom Øya-merch-teltet, men jeg gleder meg til å se hva de har funnet på i år.

T-skjorteentusiast som jeg er har jeg i alle fall ikledd meg noen godsaker, og nysgjerrig som du er vil du sikkert se hva jeg har båret så langt.

Tirsdag:

På klubbdagen gikk jeg for denne rakkeren, en limitert Tilteed-skjorte kalt «People Watching» av mitchchloidolt. Jeg skulle jo se Youth Pictures of Florence Henderson på helvetes varme Mir, så jeg måtte ha på en mørk farge for å skjule svetteringer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag:

På første festivaldag startet jeg friskt med en annen Tilteed-favoritt, «Ghost Tree» av B 7. Hipsterfiffen på Øya er jo så skrekkelig opptatt av natur og miljø og sånn, så hva er vel mer passende enn dette ropet om hjelp fra en stakkars trestubbe?

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag:

Nok en Tilteed-favoritt måtte til pers i løpet av Øyafestivalen, og denne gang ble det gode gamle «Mechanical Island» av BootsBoots. Hun har laget en av mine all-time favoritter, den jækla festlige «Think of the Children» som i sin tid var å få kjøpt hos Shirt.Woot. Denne fikk jeg i en av Tilteeds fabelaktige «mystery shirts»-salg, der man får en tilfeldig t-skjorte for en billig penge. Jeg har fått en del komplimenter for denne rakkeren, og det er vel ikke så rart – hvem kan vel mislike en syklende fisk?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag:

På fredag måtte jeg gå for denne godbiten fra Top Shelf Records. Vanligvis liker jeg ikke «type tees» som denne, men det måtte til fordi jeg kjenner mange gjøker som hadde mer lyst til å se den svenske drittungen Lykke Li enn legendene i Pulp. Fysj og fy.

 

 

 

 

 

 

 

Efterklang-t-skjorte i Roskilde-boden til Rumraket.

Lørdag:

Denne valgte jeg å slenge på meg i hui og hast fordi den hang ytterst på tørkestativet da jeg var forsinket på vei til Stein Torleif Bjella-konserten. Det er en særs behagelig og trivelig skjorte, og årvåkne Efterklang-fans rusler gjerne bort til meg for å slå av en prat når jeg har den på ute på galeien. Jeg kjøpte den på den katastrofale Roskilde-turen i 2009*, der jeg dessverre ikke fikk sett Efterklang allikevel. Heldigvis har jeg hatt gleden av å se dem senere, og det anbefales på det varmeste.

__________________________________________________________________________________________

* Hvis du ikke kjenner meg godt nok til å har hørt om den infamøse Roskilde-turen i 2009 får du rett og slett spørre. Det er en ganske pussig historie, ser du.

2 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jeg vil ha Ghost Tree!!!!!! <3

  Horatio

  14/08/2011 at 18:38

  • Skal høre med Patrick om de har fler igjen, min venn!

   bananbra

   15/08/2011 at 19:53


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: