Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Westboro Baptist Church vender nesen mot Norge

with 3 comments

Ålreit, jeg lovte at jeg ikke skulle skrive mer om Anders Behring Breivik og hans såkalte «manifest». Det må jeg rett og slett bare ta tilbake – det faktum at gærningene i Westboro Baptist Church har involvert seg kan jeg simpelthen ikke la være å kommentere. I rekken av uhyrlige og smakløse reaksjoner på terroraksjonene mot Regjeringskvartalet og Utøya 22. juli føyer den klin, hakke gale menigheten seg inn med følgende utsagn: «Thank God for sending the shooter to Norway!!!«

Barn fra Westboro Baptist Church som demonstrerer

Indoktrinering av de stakkars barna i menigheten er selvfølgelig ikke noe Westboro Baptist Church går av veien for.

Hvis du ikke har hørt om Westboro Baptist Church har du sikkert i det minste sett bilder av medlemmene, ettersom de stadig tiltrekker seg oppmerksomhet med sine hjemmelagde clip-art-aktige skilt med påskrevne slagord. Denne riv, ruskende gale gjengen hevder å være de eneste Gud velsigner, ettersom alle andre, kristne såvel som hedenske, støtter ondskap, sodomi og det som verre er.

Spesielt homofili blir slått kraftig ned på av pastor Fred Phelps og hans undersåtter. Medlemmene av Westboro Baptist Church mener at Gud hater USA fordi landet tilrettelegger for homofili, hvilket de ser på som en utilgivelig dødssynd. Gjengen bruker ofte diverse naturkatastrofer og andre tragedier for alt det er verdt i sin sak, ved å påstå at det er Gud som handler gjennom naturen eller lignende. Westboro Baptist Church organiserer diverse demonstrasjoner, gjerne i form av såkalt «picketing» med provoserende slagord, sang og plakater ved begravelser, ofte for falne amerikanske soldater. Ifølge denne særs ekstreme flokken kjemper nemlig soldatene for USA, som altså godkjenner og tilrettelegger for sodomi, og følgelig er utelukkende positivt at han eller hun har dødd.

Det er slike begravelsesdemonstrasjoner Westboro Baptist Church visstnok har planer om å gjennomføre i Norge. NRK melder at det fortsatt er uvisst om denne religiøse gruppen, som til daglig holder til i Kansas, har tenkt å reise over dammen for å demonstrere eller om de har likesinnede stedfortredere her til lands.

hjemmesidene deres har de, under overskriften «God hates Norway», omtalt terrorangrepene på følgende måte:

God’s Wrath Revealed Against Norway

July 22, 2011 – Norway Shooter Massacre – God sends the shooter to kill 90+ in Norway! Norway made being a fag legal in 1972, and passed laws for fags to marry and adopt children in 2008.  Did you think God would wink at that in-your-face sin forever? No! He sent the killer to slaughter 90+ of your children and citizens. It doesn’t matter what stripes Anders Breivik has, or what you do to him now – God formed him and appointed him to punish Norway. Thank God for sending the shooter to Norway!!!

Hvis du vil finne ut mer om Westboro Baptist Church er BBC-dokumentaren til Louis Theroux fra 2007, med tittelen «The Most Hated Family in America«, å anbefale. Den kan i sin helhet streames her, og her finner du en oppfølger fra tidligere i år med tittelen «America’s Most Hated Family in Crisis«. I sistnevnte får vi se hvordan disse ekstreme kirkefjolsene takler frafallet av familiemedlemmer som innser at det de forkynner bare er pølsevev.

Her er en smakebit fra den første dokumentaren, der den bebrillede briten møter Shirley Phelps, datter av pastor Fred Phelps og det klart mest fremtredende og frittalende medlemmet av Westboro Baptist Church:

3 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. disse menneskene er syke. ytringsfrihet, esktremisme og uvitenhet er en trist kombinasjon. det er nesten så jeg håper at de kommer hit så vi kan vise de at selv om de kan holde på med det tullet i de hillbilly inavl byene sine tolerer vi IKKE slike holdninger og hatefulle protester i norge… forbanna feite republikanske amerikanere.

  Pål

  03/08/2011 at 09:31

  • Ja, jeg er rimelig sikker på at de ikke hadde fått utført denslags sjuke protester her til lands. Det skal sies at de møter ganske mye motstand i USA også, som regel stiller ganske mange opp i motdemonstrasjoner der de overdøver slagordene og sangene til WBC-folkene. Amerikanere flest er heldigvis ikke sprø og reaksjonære som Westboro-gærningene.

   bananbra

   03/08/2011 at 15:38

 2. […] dette avskummet sprer hat, og bør hates. (Noe som ikke er vanskelig)Anbefaler og å lese litt hos Bananbra:Ålreit, jeg lovte at jeg ikke skulle skrive mer om Anders Behring Breivik og hans såkalte […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: