Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Nærmiljø #1: Till innfo

leave a comment »

Det er ingen tvil om at jeg gjennom bloggen min har et samfunnsansvar, og bør gå foran som et godt eksempel. En ting som er viktig for meg å formidle er hvor hyggelig det er å ta seg tid til å nyte omgivelsene og trives i ditt eget nærområde. Neida.

Men serri, det er så mye fjernt som foregår i nabolaget mitt. Jeg må dele det med noen. Folk som poster ræl på Facebook hele tiden er teite, og jeg har så få blogglesere uansett, så jeg starter rett og slett en ny feuilleton* her. Den vil nok hovedsaklig inneholde bilder av rare ting jeg finner i nærheten av kråkeslottet** mitt.

Till innfo

Denne uhyggelige beskjeden hang klistret på heisen i en av oppgangene som fører til mitt lune rede. Begge heisene er i skrivende stund ute av drift, men vanligvis er de bare vekselvis i ustand. Annenhver uke, omtrent. Litt kjipt for eventuelle rullestolbrukere, men vi får krysse fingrene for at byens rullestolbrukere har valgt å bo i bygninger som er noget mer tilrettelagte for det enn her, hvor du opp minst ett trappetrinn, maks 164.

Min umiddelbare reaksjon da jeg så lappen var at fordommene mine nok en gang viser seg å stemme; du trenger ikke fullføre ni års skolegang for å bli heismontør. Deretter ble jeg enormt skuffet da jeg innså at «Kone» er navnet på det heisrelaterte firmaet. Akk, ja.

_____________________________________________________________________________________________________

* Eller følgetong, om du vil
* Jeg har ikke egentlig noe kråkeslott, til det er jeg altfor ung og fattig. Likevel føler jeg at jeg ellers har såpass mye til felles med Bjarte Tjøstheim at jeg like gjerne kan begynne å omtale leiligheten min som nettopp dét.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: