Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Brølløp i Grenland

with one comment

I går var jeg blant de heldige som fikk delta på bryllupsfesten til to av mine gode venner, Indiana-Kari* og Elaine*. Det er det første voksenbryllupet** jeg har vært i, og det var jaggu en aldeles fabelaktig aften.

Indiana-Kari og Elaines brudevals

Indiana-Kari og Elaine er det vakreste brudeparet jeg noensinne har sett, og selv om Indiana-Kari valgte å ta på seg samme kjole som jeg hadde tenkt å ha på, må jeg innrømme at den virkelig var nydelig. Elaine var også lekkert antrukket med bukseseler og det hele. Selv hadde jeg et par sandaler som jeg må innrømme at jeg kjøpte på grunn av at de ligner på sånne som romerske legionærer hadde i antikken.

Bildet over er et av de få blinkskuddene jeg klarte å knipse før konjakk og sjampanje hemmet både motorikk og dømmekraft. Heldigvis klarte jeg å få med det jeg fortsatt mener er en AT-AT utenfor vinduet. Nå er ikke jeg noen Star Wars-fangirl, eller «warsie», om du vil, men jeg har spilt denne scenen på Rogue Leader til GameCube nok ganger til å kjenne igjen denslags mekaniske kameler.

Bryllupskortet til Indiana-Kari og Elaines bryllup

Jeg fikk ansvar for presang og kort, og gjorde selvfølgelig en fabelaktig jobb. Kortet tegnet jeg selv. Og til alle dere som lurer: Ja, jeg kan godt tegne din neste tatovering.

Til slutt kan jeg tipse om at Indiana-Kari har en blogg som du burde ta en titt på dersom du liker matblogger. Hun legger stadig ut oppskrifter og bilder, hovedsaklig av kaker. Selv jeg, som ikke kan bake 2 save my life, synes det er trivelig å snoke på verkene til en som faktisk er flink til sånt.

* «Indiana-Kari» og «Elaine» er selvfølgelig fiktive navn. Jeg har ikke lyst til å blottlegge vennene mine med deres ekte navn her i cyberspace, så jeg døper dem enkelt og greit om til navn jeg synes kler dem godt.
** Innser nå at det blir litt feil å kalle det «voksenbryllup». Det er altså ikke slik at jeg har vært med på å gifte bort mindreårige tidligere, jeg har bare ikke vært i bryllup siden jeg selv var mindreårig. Skjønner?

Én kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Herlig Ida!!

    Jeanette & Cody

    10/07/2011 at 21:58


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: