Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Jeg, en gavevirtuos

with 2 comments

Rapunzel* har endelig blafret sitt vingespenn og flyttet ut av sin mors lune rede, og atpåtil fylt år. Klart jeg måtte gi ham en presang eller tre. Men hva gir man en snobbete liten rich girl som allerede har alt? Heldigvis er jeg en mester i gaving.

Først ga jeg ham en gjennomtenkt og nyttig innflyttingsgave, som seg hør og bør når en ungfole starter livet sitt i et beskjedent palass på Oslos beste vestkant. Valget falt på et nøkkelknippe*, som i tillegg er utrolig lekker. Det er faktisk ganske elegant å ha en liten kyllingburger i lomma.**

Denne gaven er perfekt til flere anledninger, så jeg ga den også til Serena* da hun gadd å møte opp på jobb på kort varsel fordi Jezebel* var syk. Jeg har også kjøpt en til min søster, Horatio*. Ikke si til henne at det er en kyllingburger, for hun er vegetarianer. Du kan si at det er en McFish eller noe, det liker hun.

Dette er den andre gaven. Han er ikke pedofil, altså, men det gjør vel ikke noe om roomm8-ene hans tror det.

Dette er bursdagsgavene han fikk. De er ikke like morsomme, men jeg poster et bilde av dem likevel så dere vet hva slags gaver jeg selv kan tenke meg å få til bursdager, juler og tirsdager. Solefald-plate og utsøkt rev-med-hatt-og-pipe-t-skjorte fra Tilteed.

* «Rapunzel«, «Serena«, «Jezebel» og «Horatio» er selvfølgelig fiktive navn. Jeg har ikke lyst til å blottlegge vennene mine med deres ekte navn her i cyberspace, så jeg døper dem enkelt og greit om til navn jeg synes kler dem godt.
** Jeg vet, utrolig stilig bilde! Skyggespillet og lyssettingen er film noir-aktig og ser veldig profesjonelt ut, men jeg er faktisk ikke utdannet fotograf. Jeg er bare veldig opptatt av L.A. Noire for tiden.

Written by bananbra

20/06/2011 kl. 22:06

2 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Er det ikke fiskeburger?

    Horatio

    21/06/2011 at 10:12


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: