Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Rash on her pussy

leave a comment »

Dere har fått med dere det faktum at det eneste som er like morsomt som jødevitser* er tøysing med alskens overgrep, ikke sant? Jeg så nettopp Larry Davids bidrag til Lolympics**. Episode ni, sesong sju, Curb Your Enthusiasm. Larry møter en ung kvinne med utslett på glufsa. Hehehe.

 

Så greia er at han blir introdusert for datteren til en medarbeider, som begynner å sende tekstmeldinger til ham om ting drittunger liker å snakke om. Wizards of Waverly Place, og sånn. Moren synes tydeligvis det passer seg å omtale glufsa til niåringen som «pussy», og den holdningen adopterer Larry David nokså uproblematisk. Helt til han selv får utslett og bruker den samme uhøytidelige sjargongen til fastlegen.

La oss bare være enige om at Larry David er tidenes kjernekar, og at det ikke er noen vits i å bruke hele ukelønna på Jerry Seinfeld-billetter når hele Curb finnes på DVD.

 

* det er faktisk en god del gærninger som googler «jødevitser» og ender opp på bloggen min. Relativt sjuke greier, egentlig.
** det er ganske festlig å kødde med folk som ikke bare sier «lol», men baker det inn i tulleord i tillegg. Lolsenbanden, anyone?

Written by bananbra

30/05/2011 kl. 22:18

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: