Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

To dråper vann

leave a comment »

I løpet av det siste halvåret har jeg utviklet en pussig fascinasjon for den bebrillede dokumentarmekkeren Louis Theroux. Fyren er irriterende som fanken, men folkene han trekker ut i offentligheten for å formidle sine forkvaklede virkelighetsoppfatninger er underholdende nok til at man digger ham litt likevel. Uansett, jeg har lenge hatt en snikende følelse av at det er noe kjent med brilleslangen, og i dag slo det meg – han er jo kliss lik John Oliver.

John Oliver ligner på Louis Theroux.Louis Theroux ligner på John Oliver.

Vet du ikke hvem det er heller, sier du? Skjerp deg. Selv jeg som aldri ser på det derre Jon Stewart-programmet har fått med meg at han underholder hobbyliberal collegeungdom der ved hjelp av enkel satire og tøyseblikk.

Hvem liker du best? Det blir litt som å velge mellom brilleslange og brille-Jesus, ikke sant? Jeg liker brillene til Louis Theroux best.

Stemmen hans, derimot, er jeg ikke spesielt begeistret for. Du vet hvordan din egen stemme høres skikkelig ekkel og teit ut når du hører opptak av den? Vel, stemmen min høres presis ut som Theroux’. Jeg lever i konstant frykt for at det er slik den høres ut for andre også.

Ålreit. Nok et tipp topp blogginnlegg fra mine klamme fingre. Dette temaet er såpass kjedelig at jeg faktisk sovnet mens jeg skrev det. I prosessen innså jeg at de egentlig ikke er like heller. Er det for sent å stryke hele greia fra protokollen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: