Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Slim Cessna’s Auto Club på Mono

with 3 comments

På mandag var jeg blant de heldige som fikk bivåne den fabelaktige konserten til Slim Cessna’s Auto Club på Mono. Det er vanskelig å beskrive den utover det at det minnet mest om et vekkelsesmøte i en grotesk hillbillysekt, men det var jækla moro, altså.

Slim Cessna's Auto Club på Mono

Det Colorado-baserte bandet består av Adam Savage fra Mythbusters, den skummelt utseende, men riktig så trivelige Jay Munly og deres særdeles talentfulle kumpaner. Jeg er rimelig sikker på at gitaristen med den dobbelhodede gitaren med bilde av veklselvis Jesus og «jomfru» Maria er identisk med Kerry King fra Slayer.

På trommer satt en smørblid Kenny Chesney, godt hjulpet av et dugelig pillebrett med uppers, og sæddonoren til røra mødrene til Christer Falck og Dave Grohl har dyppet glufsa i spilte kontrabass. I tillegg har fremtidens Hank fra Helvete, påvirket av tunge medikamenter samt årevis med scientologisk nedbryting av kropp og sinn, tatt turen fra 2030 og satt seg ved tangentene iført grilldress.

Da jeg skulle forevige konserten i form av et fotografi slo jeg på filmefunksjonen i stedet. Det er jo bra for dere, for nå får dere en smakebit av ypperste merke:

Written by bananbra

07/05/2011 kl. 19:20

3 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. David Eugene Edwards er da ikke med ..?

  Ellers er du veldig smart og flink og hyggelig og kul, og dette er den eneste feilen du noensinne har gjort. Digger deg, ass.

  Rapunzel

  08/05/2011 at 23:20

  • Shit son, der kuka jeg det til. Jeg trodde Cessna var identisk med Edwards da jeg prøvde å overtale Audrina til å bli med, på grunn av kjapp googling av The Denver Gentlemen. Må nesten skylde på all den kruttsterke ølen Mackenzie serverte oss, og innser at jeg burde catchet det (eller latt deg lese korrektur) før jeg blæstet feil informasjon ut i cyberspace.

   Han kunne jo lignet litt, da. Mindre hår, mer skjegg og litt mindre underbitt.

   bananbra

   09/05/2011 at 19:58

  • Resten stemmer, i alle fall! Ti kniver i hjertet.

   bananbra

   09/05/2011 at 19:59


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: