Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Skikkelig «bra» reklame, liksom

with one comment

Ti "kniver" i hjertet, mor og "far" i døden, liksom.

Min tidligere sjef, P-Diddy*, fikk med seg min langvarige avhengighet av såkalte failblogs, og tipset meg om en fabelaktig trivelig sådan for noen måneder siden. Den heter «The «Blog» of «Unnecessary» Quotation Marks» og er en nyttig ressurs for oss som liker bildebevis på at menneskeheten er i krise. Dustemikler bruker anførselstegn i hytt og pine, tilsynelatende uvitende om at det får leseren til umiddelbart å anta at budskapet er ironisk ment. Folk forveksler ofte anførselstegn med det å understreke et poeng ved å sette et ord i kursiv eller, nettopp, å understreke det. Dermed får setningen ofte stikk motsatt betydning av det fjonballen i utgangspunktet mente.

Det var derfor med stor henrykkelse jeg, tradisjonen tro, bladde om til innholdsfortegnelsen i årets påske-Donald. På motstilt side var det nemlig en annonse for Floradix, en «skikkelig energi bombe» (med særskrivingsfeil og hele sulamitten), som inneholdt et knakende godt norsk eksempel på anførselstegnforvirringen som sprer seg som en farsott gjennom vårt fortapte samfunn. Creepy unger som i hvert fall «ikke» er trette og slappe? Grøss.

* P-Diddy” er selvfølgelig et fiktivt navn. Jeg har ikke lyst til å blottlegge vennene mine med deres ekte navn her i cyberspace, så jeg døper dem enkelt og greit om til navn jeg synes kler dem godt.

Én kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. // Jaa, det er en super film! :D Jeg har faktisk tenkt på det samme, må bare ta meg tid til det :)

    Miku Sakura

    27/04/2011 at 16:41


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: