Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Titsfordriv

with 3 comments

Ballekanon. Jeg hadde jo tenkt å ta over bloggdronningtronen etter at Voe abdiserte, og planen var å blogge jævlig ofte slik at noen til slutt ville snuble over et av innleggene mine og tilby meg jobb eller noe. Jeg innser nå at jeg allerede etter tre uker har begynt å miste interessen. Klassisk ADHD-attention span, med andre ord. Nuvel, det eneste som kan holde på interessen min lenge nok til å fullføre et blogginnlegg akkurat nå er å skrive om det som har overtatt for skrivingen som go to tidsfordriv.

Angry Birds screenshot

For dere uinvidde: Angry Birds går ut på å slenge sinte fugler mot nervøse griser.

Angry birds
Trenger jeg si mer? Jeg har nettopp gått hen og nok en gang blitt forført av Apple-menigheten, hvilket resulterte i splitter ny telefon av typen i. Det første jeg gjorde var selvfølgelig å laste ned Angry Birds-æppen*. Jeg hater egentlig spillet, det er ikke bra som folk skal ha det til. Likevel klarer jeg ikke legge det fra meg.

Her om dagen prøvde jeg til og med å spille mens jeg gikk hjem fra jobb, og stoppet først da jeg sparket borti de flunkende nye Reebok-skoene til heksa som sitter og tigger borte ved Frokostkjelleren. All tiden jeg egentlig burde ha brukt til å lære meg å faktisk bruke vidunderet har gått med til å slenge de jævla fuglene rundt med spretterten. Jeg aner ikke hvordan man setter på caps lock engang. Det er bare såvidt jeg klarer å lure den overivrige stavesjekkefunksjonen. Apropos stavegreia, det gir meg en elegant og sømløs overgang til det andre tidsfordrivet som opptar meg for tiden. Nemlig…

Damn You Auto Correct!Damn You Auto Correct 2
Jeg har en forkjærlighet for såkalte «failblogs», sånne billige nettsider som samler morsomheter innenfor én sær kategori. Som regel oppdager jeg en slik en, får dilla på den i et par dager, før jeg brått får nok og aldri besøker den igjen. Så oppdager jeg selvfølgelig en ny noen uker senere. Av nevneverdige jeg har frekventert er Yahoo Answer Fails, The «Blog» of «Unneccessary»Quotation Marks samt kongen av dem alle, Engrish.com.

Nå som jeg har skaffet meg snobbephone og selv opplevd den enerverende stavedritten med de fjerne ordforslagene, er selvfølgelig kombinasjonen failblog og iPhone uimotståelig. Før pleide jeg å se på MTVs «Made» mens jeg spilte Super Mario Galaxy og løste kryssord, hvilket føltes som rimelig effektiv multitasking jeg i det minste kunne lære noe av**. Tidligere i dag opplevde jeg et nytt lavmål i livet, der jeg satt og så på «Hellstrøm rydder opp» på Macca, «Fire stjerners middag» på fjernsyn og leste autostavetabber innimellom Angry Birds-brettene. Samtidig, altså. Til mitt forsvar hadde jeg bare på lyden på Hellstrøm-programmet***.

Samma det, jeg lover å prøve å bli bittelitt mindre taper og rette oppmerksomheten mot bloggen igjen om et par dager. Snakkas da!

Damn You Auto Correct 1 Damn You Auto Correct 2 Damn You Auto Correct 4

* hadde jeg vært gutt ville selvfølgelig det første jeg gjorde være å prøve å navigere på telefonen med tissen.
** da tenker jeg selvsagt på «Made». Kryssord er for lett, dem lærer jeg sjelden noe nytt av. Av «Made» har jeg blant annet lært at man ikke skal legge seg ned og skrike når noen kritiserer steppingen din, for hvis du heller reiser deg opp og fullfører talentshowet mot alle odds vil du minst få deg en klem av de kule breakdanserne. Makan til moralprogram skal du lete lenge etter. Jeg planlegger utelukkende å oppdra mine fremtidige avkom gjennom «Made»-maratonene på MTV.
*** «Du føkket opp sausen! Dette smaker… det smaker… papp!»

3 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hahahahahahahaahah heksa!

  Hanne

  15/02/2011 at 10:55

 2. Jeg har nettopp lært meg hvordan man smeller på caps lock på iPhona! Det skjedde ved en tilfeldighet fordi jeg skalv så mye på hendene at jeg dobbeltklikket shift-knappen, men lell. Go team!

  bananbra

  15/02/2011 at 20:46

 3. […] tidligere sjef, P-Diddy*, fikk med seg min langvarige avhengighet av såkalte failblogs, og tipset meg om en fabelaktig trivelig sådan for noen måneder siden. Den heter “The […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: