Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Hipster 101: Sleigh Bells på Blå

with 5 comments

Sleigh Bells spilte opp til dans på Blå, og jeg tok selvfølgelig turen. Duoen var langt bedre enn sist gang jeg så dem, og det har nok mye å gjøre med det faktum at noise-poppen deres gjør seg bedre i slikt et klubblokale enn et svett telt på Øya.

Sleigh Bells på Blå 1

Alexis Krauss og forvirrede hipstere som kaster gang-signs mot henne

Sleigh Bells er strengt tatt ikke noe fabelaktig live-band, men det er gøyalt å se dem likevel. Det er jo tross alt festmusikk. Dessverre ble opplevelsen uhyggeliggjort av to ting; kollektiv idioti og en kjeltring.

Herre min hatt.  Dette er ikke Ludacris. Dette er ikke hardcore, goa-trance eller Metallica. Å headbange i ølen til nabokvinnen, spille luftgitar i «Celine Dion møter Angus Young«-positur, kaste gang-signs eller strekke armene i transelignende hekseposisjoner er kjemperart. For all del, jeg forventer ikke at alle skal stå helt stille og forknytt på konsert og ose kulhet slik som jeg, men er det virkelig nødvendig å være fjerne fra bandet dere ser?

Sleigh Bells på Blå 2

Nok et kornete bilde av en koselig konsert.

Jeg klarte å kose meg med pils, allsang på «wonder what your boyfriend thinks about your braces? What about them? I’m all about them»-delen og ellers god samtale med gode folk på tross av idiotien som omgikk meg. Jeg klarte til og med å la være å forklare Nemi-klonen foran meg at hun bør tenke over at de som står bak henne er de som catcher recoilen til rumpa hennes når hun jukker i takt med bassen. Irritasjonen gikk først over i raseri da jeg etter endt konsert skulle pisse, finne jakka og rusle hjem.

Jakka var selvsagt borte! Ja, jeg innrømmer at jeg kanskje ikke skulle ha krøllet den sammen og gjemt den på gulvet bak en sofa. Men hvilken kronidiot er det som er ondskapsfull nok til å stjele en jakke en iskald vinternatt? Og for dere gryende hipsterspirer som tydeligvis har misforstått en elementær del av hipsterkoden: Du stjæler ikke en Fjällräven-jakke i hipsterhøyborgen! Jeg skal knekke brillene dine, din dust!

Written by bananbra

27/01/2011 kl. 02:38

5 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Idiothipstere. Send dem ut av landet sammen med familien Sand og Marianne Aulie.

    Hanne

    27/01/2011 at 10:52

  2. Du kan sikkert få klemt inn et par hipstere til!

    Magnus

    02/02/2011 at 01:14


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: