Bananbra

This is not America's Next Best Friend.

Ulver er ålreite dyr!

with 4 comments

Hahaha, jeg tenkte nok at ulvene har mer å by på enn å fungere som effektivt irritasjonsmoment for sidrumpa sauebønder og testosteronutløp for frustrerte indianerkids i puberteten. Nå har de jaggu vist seg å være kompetente musikkjennere også.

Det har seg nemlig slik at en stakkars forvirret 13-åring fra Rakkestad valgte å rusle en tur med det avskyelige post-grunge-bandet Creed som soundtrack. Guttebassen ble oppsøkt av en ulveflokk på jakt etter no’ grub, og i ren desperasjon skrudde han volumet på maks og vendte ørepluggene mot de stakkars ulvene. De tuslet vekk fra guttungen, og slapp med skrekken for å spise noe så råttent som en Creed-fan.

Les mer om dette (eller omtrent det samme formulert litt annerledes) på Stereogum. Skylder for øvrig Irene en takk for link og en god latter. Dagens aproposlåt må selvsagt bli Kvelertaks fabelaktige «Ulvetid».


Bloglovin

Written by bananbra

21/01/2011 kl. 23:39

4 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. sv; hmm, synes det var rart at kommentaren din ble merket automatisk som «spam».. vet ikke hva Foo Fighters tenkte da de valgte oppvarmingsband. Tror det blir litt som den gangen QOTSA varmet opp for de i Bergen, der deler av publikum gikk etter QOTSA hadde spilt ;-)

  Else Solheim

  22/01/2011 at 19:52

  • Jøss, pussig at kommentaren min automatisk ble registrert som spam. Kanskje serveren din ikke liker Foo Fighters-kritikk?

   Jeg var faktisk på Norwegian Wood og så både QoTSA og Foof rett etter at de hadde vært i Bergen, og ble vitne til den fabelaktige ranten til en matforgiftet Josh Homme etter at en drittunge hadde kastet noe mot ham på scenen. Et av mine beste konsertminner noensinne.

   Og ja, det er mye mulig folk går etter Kvelertak og Sahara Hotnights. Det hadde i alle fall jeg gjort.

   bananbra

   22/01/2011 at 21:48

 2. sv: kanskje det! haha. Nå har jeg det slik at jeg må godkjenne kommentarer (siden jeg har en konkurranse gående). Men nå ble det ikke merket som spam da ;-)

  Else Solheim

  22/01/2011 at 21:56

 3. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA enda gøyere!!!!

  Kos deg med denne nå som du er syk. Du kan se på den om og om igjen om du vil.

  Hanne

  23/01/2011 at 15:24


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: